Naša zgodba

Naša zgodba se začne ob naključnem srečanju Nane Yankey, osebe, ki je polna življenja, energije in idej. Pove nam, da prihaja iz Gane, kjer pa ima tudi že svoje podjetje in nasad ananasov sorte »Sugarloaf«. Njegova želja je, da bi dobrote njegove domovine predstavil Evropi. Tako smo se trije nadobudni študentje odločili, da mu pri tem pomagamo, saj smo spoznali kar nekaj zanimivih in 100 % naravnih izdelkov ter dejstev o vsem kar ponuja Gana.

Tako je nastalo podjetje Lili, ki vam ponuja naravne izdelke iz Gane. Našo pot smo začeli s prodajo ananasov sorte »Sugarloaf«, suhih ananasov »Sugarloaf« ter suhih plantant banan. Če te zanima, kaj sploh je ananas »Sugarloaf« in plantant banana se lahko o njih pozanimaš pod opisi posameznih izdelkov 😊.  V naši ponudbi pa boš našel tudi kozmetični izdelek, karitejevo maslo, ki je popolnoma naravno in ročno izdelano. Lončki so ročno polnjeni, zato je velika verjetnost, da se ti lonček ne bo zdel ravno estetsko pakiran 😊. Več o karitejevem maslu in njegovi uporabi pa si lahko prebereš pod opisom izdelka.

Kljub že predstavljenim izdelkom pa Gana skriva še veliko več zanimivih izdelkov, ki jih v Evropi še ne poznamo. Tako je naš cilj, da ti jih predstavimo in mogoče še spremeniš kakšno svojo navado ali dve 😉. Verjamemo pa, da bo pot do uspeha še polna presenečenj in upamo, da boš tudi ti del našega uspeha.

Poslanstvo

Naše podjetje je majhno in tudi mlado. Verjamemo, da se moramo še veliko naučiti in predelati kar nekaj lekcij, vendar pa imamo začrtane jasne vrednote, ki jih želimo venomer ohraniti in vam jih dokazovati.

Iskrenost.

Vedno se bomo držali obljub in vam zagotavljali kakovostne izdelke brez drobnega tiska.

Odgovornost.

Zavedamo se odgovornosti, ki jo imamo. V prvi vrsti do kupcev s kakovostjo izdelkov, ki jo zagovarjamo.

Predanost.

Vsi skupaj smo zelo delavni in svojemu delu predani. Tako vam lahko z zagotovostjo trdimo, da bomo naredili vse v naši moči, da vam bomo ustregli in vam zagotavljali izdelke najboljše kakovosti.